Пакети

Silver

Фиксна Телефонија

со договор на 12 месеци
еднократен трошок за приклучок 1950 мкд.
sc-price-image
0 мкдмесечно
Закажи
Gold

Фиксна Телефонија

со договор на 24 месеци
еднократен трошок за приклучок 0 мкд.
sc-price-image
200 мкдмесечно
Закажи

Тарифниот пакет “Gold” е достапен со минимален износ на месечна потрошувачка од 200 денари. Во случај на потрошен месечен износ помал од минималниот, на корисникот ќе му биде наплатен дефинираниот минимален износ на месечна потрошувачка.

Цени по Минута

#
Нормална Тарифа
Евтина Трарифа
Сопствена Мрежа
0.50 ден./мин
0.50 ден./мин
Други Фиксни Мрежи
1.00 ден./мин
1.00 ден./мин
Мобилни мрежи
7.80 ден./мин
7.80 ден./мин

Тарифите за странство може да ги погледнете овде.

Сe што треба да направите е да се пријавите на еден од нашите контакт телефони и да закажете термин за приклучок за нов МК-ТЕЛ број.  При монтажа на телефонскиот приклучок потребен документ кој треба да го имате е еден валиден документ за лична идентификација лична карта или пасош.

Вашето префрлување во Дигинет е многу брзо, лесно и едноставно. Сe што треба да направите е да дојдете во просториите на Дигинет и да потпишете барање за склучување претплатнички договор со пренесување број во МК-ТЕЛ.

Дигинет го испраќа барањето до постојниот оператор и во рок од 1 работен ден постојниот оператор се произнесува по барањето.
– По одобрувањето на барањето, Дигинет Ве контактира за закажување на дата за монтажа на фиксната линија. Пренесувањето на бројот во мрежата на Дигинет ќе биде реализирано во рок од 7 работни дена. За административните процедури ќе се погрижи Дигинет.

Потребни документи за физички лица:

  • Еден валиден документ за лична идентификација (лична карта или пасош на носителот на постоечкиот тел број)
  • Последна платена сметка