Passenger Counter Sensor

Seat belt sensor for GPS

Passenger Counter Sensor

Опис за Passenger Counter Sensor

Сензорот за седишта во комбинација со ГПС уредите и платформата PratoFleet ви овозможува далечински преглед на вкупниот број на патници во возилото во реално време.

Карактеристики

Нарачај

  Место

  Побарај понуда за следење во:

  Компанија

  Име на компанија
  Дејност на компанија

  Возила

  Број на возила
  Тип на возила

  Контакт

  Контакт Лице:
  Контакт Телефон:
  Е-маил адреса:

  Дали веќе имате инсталирано опрема за следење во возилата?

  Дополнителни Информации