Bluetooth Temperature & Humidity sensor

Bluetooth wireless communication technology to monitor temperature and humidity of your cargo

Bluetooth Temperature & Humidity sensor
Bluetooth Temperature & Humidity sensor
Bluetooth Temperature & Humidity sensor
Bluetooth Temperature & Humidity sensor
Bluetooth Temperature & Humidity sensor

Опис за Bluetooth Temperature & Humidity sensor

Bluetooth Сензор за температура и влажност. Совршено решение за следење за широка употреба во логистиката со замрзнувачи, фрижидери и др. Сенозорот користи напредна Bluetooth 4.0LE технологија за да се добијат податоци од голема далечина. Тој е со интегрирана батерија која работи до 300 дена. Собраните информации за температура и влажност се пренесуваат на FMB уредот кој има можност да поддржува до четири сензори за температура истовремено.

Карактеристики

Нарачај

  Место

  Побарај понуда за следење во:

  Компанија

  Име на компанија
  Дејност на компанија

  Возила

  Број на возила
  Тип на возила

  Контакт

  Контакт Лице:
  Контакт Телефон:
  Е-маил адреса:

  Дали веќе имате инсталирано опрема за следење во возилата?

  Дополнителни Информации