Фротирка

Covers

Sale!

Sharlin 2

1,047.00 ден1,390.00 ден

Clear

Опис

Добрите искуства со крпата Шарлин, не наведоа да произведеме прекривач, со исти прекрасни карактеристики! Направете си комбинација!

Карактеристики

Тип: прекривач
Тежина: 380 г/м2
Димензии: 150 х 200 и 200 х 200

Достапни бои

Розе

Сива

Циклама

Петролеј

 

Details

големина

Дупла, Единечна

боја

Petroleum-code:19-4033, Rose-code:406, Light-gray:16-3801, Cyclamen-code:19-3223

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sharlin 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *