Фротирка

Oslo

199.00 ден

Clear
SKU N/A Category

Кога крајниот производ блика од живост и измамува насмевки – знаеме дека памукот сме го преточиле во уметност ?

? модел: OSLO
? димензии: 50×90цм, 440gr/m2
? цена: 199мкд

 

Достапни бои

Жолта

Сина

Темно сива

Лила

Details

Dimensions 50 × 90 cm
боја

Жолта 14-0955, Лила 95, Сина 18-3921, Dark Gray 415/M

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oslo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *