Фротирка

Bathrobes

Комплет за бебе/розе

1,817.00 ден

Categories , , ,

Комплетот вклучува 5 производи:

Една прекривка Kleo 90 × 150 cm во Жолта 11R боја.

Фишек лигавчиња во розе боја.

Еден пешкир It’s a girl 100х100 cm.

Lolipop 30 x 50 cm  во розе боја.

Еден пешкир Dreamer во розе боја.

Сите производи се изработени од 100% памучен фротир! 

Details

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комплет за бебе/розе”

Your email address will not be published. Required fields are marked *