Фротирка

Hotel / Spa & Wellness

FroFit SportLine пакет 10

2,000.00 ден

Димензии:  40×80

Тежина: 450гр/м2

Достапни бои:

Виолетова

Жолта

Зелена

Портокалова

Розе

Сина

Тегет

Црвена црна

*Изберете бои и какви натписи од понудените да има во вашиот Frofit SportLine пакет 10!
Својот извор запишете го во забелешка при нарачка на нашата веб страна.

Details

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FroFit SportLine пакет 10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *