Фротирка

Блог

Какви мисли ви буди есента? Во Фротирка есента ни е најинспиративен период: сувите лисја кои започнуваат да се…

Деветтото издание на Струмица ОПЕН фестивал започна на 9 август и беше во знакот на поддршката на македонската…

Ова лето е лето за паметење! Делчево е во фокус на забавните случувања, а таму каде што е…

На 09 јули, на градскиот плоштад во Струмица, во склоп на Струмица Опен Фестивалот се одржа јубилејната десетта…