Ова лето е лето за паметење!
Делчево е во фокус на забавните случувања, а таму каде што е забавата, таму се и изненадувањата и #frotirka! На 09 Август Ве очекуваме на Делчевско лето од 21ч да се забавуваме заедно со
неповторливата Даниела Мартиновиќ ?????
#frotirka #delcevo